AANBOD

 

Individueel /Doelgericht /Begeleiding

 

Sunfit Ede beschikt over een grote fitnessruimte op de begane grond, voorzien van de meest innovatieve apparaten op het gebied van fitness. de fitnessruimte is opgesplitst in twee gedeelten, een ruimte waar u als sporter op de nieuwste fitnessapparaten met gewichten kan werken aan het versterken van uw spieren en of op advies van uw sportarts of fysiotherapeut werken aan herstel.

 

In de andere ruimte wordt aanspraak gedaan op uw conditie, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Dat lijkt heel veel, maar ervaar het zelf maar eens. De apparaten zijn modern, vrij eenvoudig te bedienen en de willekeur aan programma's zorgen ervoor dat u voldoende keuze heeft om een gevarieerd avondje lekker te sporten.

Small Group Fitness

 

Fitness is voor jong en oud een uitstekende vorm van sport. De oefeningen zijn gericht op het totale spierstelsel en je merkt al zeer snel dat het resultaat oplevert. Belangrijk is dat door fitness lichamelijke en ook psychische klachten voorkomen kunnen worden en dat herstel van een blessure sneller gaat door een daarop aangepaste training.Groepsfitness les waar gebruik word gemaakt van Battlerope, kettlebelt, trx banden, speedladder bosuballen. Het zogenaamde function fitness.

 

Er wordt vaak met teams gewerkt.Deze les bevat veel variatie, ook word er veel aandacht gegeven  met lunges, sqauts in groepsverband en zelfs een buikspierkwartiertje komt regelmatig voorbij.Ook word er aandacht besteed aan een pittige Warming up en ook het conditionele aspect komt aan bod op cardioapparatenOnder de deskundige begeleiding van onze trainers kunnen de trainingen naar eigen interesse, tijd en tijdsduur worden ingedeeld.

 

Mede hierdoor is fitness eveneens zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten.Het is bij ons ook mogelijk om deel te nemen aan smallgroupfitness in groepsverband. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar het lesrooster.

Show More

Bodygym

 

Bodygym is ook wel bekend als Callanetics of Calisthenics. De warm-up bestaat uit een eenvoudige combinatie van aerobicspassen. Na de warm-up voeren we diverse spierversterkende oefeningen uit, waarbij aandacht wordt besteed aan alle spiergroepen, waaronder uiteraard de zogenaamde "probleemzones” (buik, billen en benen). De oefeningen worden staand, zittend of liggend uitgevoerd.

 

Door gebruik van hulpmiddelen zoals gewichtjes, dynabands en bodybars, wordt de weerstand verhoogd waardoor de spieren nog beter worden getraind (het is uiteraard ook mogelijk om zonder de hulpmiddelen te trainen). Bodygym is een makkelijk te volgen, low impact les (dit houdt in dat we tijdens de les weinig/niet springen).Vooral geschikt dus als je niet mag, wil of kan springen. Bodygym is een prettige en geschikte les om (weer) mee te starten. Klik hier voor de lestijden!

Bodypump

 

Bodypump is een intensieve fitness workout op muziek. Tijdens Bodypump worden alle spiergroepen uitgebreid getraind met behulp van extra gewichten.

 

Een overzicht van de spiergroepen die getraind worden door Bodypump:

 

■ borstspieren

■ rugspieren

■ buikspieren

■ beenspieren

■ biceps

■ triceps

■ schouders

 

Wat is het effect van Bodypump?

 

Door het beoefenen van Bodypump is het mogelijk om een effectieve cardio workout met een krachttraining te combineren en kun je ongeveer 600 calorieën per uur verbranden.

 

Door een Bodypump workout doet u automatisch aan de volgende punten:

 

■ Krachttraining

■ Conditietraining

■ Vet verbranden / afvallen

 

Het extra gewicht dat je gebruikt voor het verzwaren van je Bodypump workout kan variëren tussen 2 en 30 kilo.

 

Het gewicht dat voor jou het meest geschikt is hangt af van de conditie van je lichaam en het doel dat je wilt bereiken.

 

Klik hier voor de lestijden.

Show More
 

Bodybalance

BODYBALANCE van Les Mills is een 1-uur durende groepsles op muziek en maakt gebruik van de beste bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke "time out" van stress en spanningen uit het dagelijkse leven.

 

BODYBALANCE bevat holistische invloeden en vermengt dynamische, nieuwe technieken met traditionele, oosterse disciplines.

 

Bij BODYBALANCE draait alles om het verbeteren van je houding, lenigheid, statische kracht, coördinatie en evenwicht. Klik hier voor de lestijden!

 

Indoor Cycling is een effectieve fietstraining als je wilt afslanken, je conditie wilt verbeteren, een betere fietsprestatie wilt neerzetten of gewoon lekker wilt zweten. De kracht ligt in de eenvoud en het bereiken van je persoonlijke doel(en).Een Indoor Cycling-workout duurt 60 minuten, waarbij je je in het zweet werkt op de klanken van opzwepende muziek en met de aanwijzingen van de instructeur.Tijdens de training pas je de weerstand van je Cycling-fiets aan aan het tempo en het soort oefening.

Zowel zittend als staand werken we gezamenlijk het programma af. Heuvel op, heuvel af, in peloton, met minder of juist met meer weerstand, runnings en een cooldown.Het mooie van Indoor Cycling is dat het echt voor vrijwel iedereen geschikt is. Vrouw of man, jong of oud, beginner of gevorderd. Iedereen kan immers fietsen en de weerstand van de fiets kan je zelf continu op eigen niveau afstellen.

Indoor Cycling

 

X-Core

WAT IS DE X-CORE WORKOUT®?

Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de X-CORE-trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De X-CORE-trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam.

 

Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen!Tijdens de X-CORE Workout® doe je talloze dynamische oefeningen met de X-CORE-trainer®. Je traint optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam!

 

Een X-CORE Workout® duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut. De X-CORE Workout® is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Alle bewegingen worden uitgevoerd op fantastische muziek. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits, vliegen deze 45 minuten voorbij!

 

WAT DOET DE X-CORE WORKOUT® VOOR JE?

  • een beter uithoudingsvermogen;

  • superstrakke buikspieren;

  • een sterke onderrug;

  • een mooier gevormd lichaam;

  • afname blessuregevoeligheid;

  • afname vetpercentage;

  • toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij andere sporten (bv spinning, hardlopen) en in het dagelijks leven.

 

IS X-CORE WORKOUT® VEILIG?

De dynamische oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd, maar zijn absoluut veilig. De X-CORE Workout® is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers. Daarmee kun je er zeker van zijn dat je een veilige en bovendien de beste training met het snelste resultaat krijgt.De X-CORE Workout® wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde instructeurs met een gedegen opleiding. Deze X-CORE-instructeurs weten precies hoe zij veilig, verantwoord en effectief de X-CORE Workout® moeten geven.

 

VOOR WIE IS X-CORE WORKOUT® GESCHIKT?

Voor iedereen! De bewegingen zijn simpel, maar dankzij de motiverende muziek nooit saai. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende maten X-CORE-trainers® (S t/m XL). Daarmee bepaal je zelf hoe zwaar en intensief je wilt trainen. Door de vloeiende overgangen in de bewegingen heb je ook echt het gevoel dat je je helemaal kunt laten gaan. Beginnende sporters kunnen makkelijk de oefeningen volgen, gevorderde sporters zullen merken dat deze unieke trainingsaanpak een nieuwe trainingsprikkel geeft en een perfecte aanvulling is op andere sporten. Geen ingewikkelde choreografieën, maar juist fun en resultaat!

 

YOGA

Naast het brede aanbod van groepslessen was er veel vraag naar een professionele Yoga les. De maandagmorgen is daar een uitermate geschikte ochtend voor, begin van de week, druk weekend achter de rug en een goede start maken met een "evenwichtige les" .

 

Yoga is totaal niet zweverig en wordt de laatste jaren door steeds meer mensen beoefend, even weg uit de hectiek, terug naar jezelf, lichaam en geest in balans. De oefeningen (Asana's) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. 

 

 

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet (Oud-Indiaas), In het Nederlands zouden we het woord kunnen vertalen als 'verbinden'. Het is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over, zoals je kunt afleiden uit de naam, het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken (geest en lichaam, binnen en buiten, spanning en ontspanning, etc.), om uiteindelijk te komen tot een natuurlijke staat van zijn, waarin het leven in zijn heelheid kan worden ervaren.

 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Wil jij dit ook ervaren geef je dan nu alvast op bij de bar en Lysanne (onze nieuwe collega) zal jullie laten ervaren wat Yoga ook voor jou kan betekenen.

 

Yoga vanaf 3 december elke maandagmorgen om 9:30 uur

 
 

Sportcentrum Sunfit | Verlengde Blokkenweg 18 | 6718 AD  EDE | Tel: 0 318 - 622 003

Geopend op:

 

Maandag t/m donderdag 08:30 - 23:00 uur (fitnesszaal tot 22:00 uur)

Vrijdag 08:30 - 22:00 uur (fitnesszaal tot 21:00 uur)

Zaterdag 08:30 - 13:00 uur

Zondag 08:30 - 13:00 uur 

Tarieven:

1 x per week € 33,00,

Onbeperkt € 47,00

Vraag ook naar onze familiekorting en jongerenkorting!

AVG VERKLARING SUNFIT

© 2020 Realisatie en ontwerp OMOVIO

IMG_2267[1]