#Supportyourlocals.

Wat fantastisch dat je ons steunt in deze rare tijden! Door jouw steun kunnen we zo snel mogelijk weer de club zijn die je van ons gewend bent. Ontzettend bedankt!

VOORWAARDEN

Geld terug als tegoedbon

Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap. Het bedrag dat je doorbetaald voor de periode 01-04-2020 tot aan de (her)opening van onze clubs, ontvang je als tegoedbon in september 2020. Je kunt de tegoedbon inleveren en bij inlevering aangeven dat je het bedrag van de tegoedbon wilt verrekenen met je abonnementskosten. Wij zorgen dan voor een juiste financiële afhandeling. Je mag er ook voor kiezen om het geld van jouw tegoedbon op je account te laten zetten als barsaldo. Natuurlijk mag je ook iemand anders jouw gratis maand(en) sporten aanbieden.

50% contributieregeling

Met deze keuze zijn wij ook al heel blij, hiermee steun je Sportcentrum Sunfit en de medewerker. Je ziet af van bevriezing van je lidmaatschap en een tegoedbon, maar investeert dit in het Sportcentrum Sunfit. Naast eeuwige dank voor deze leuke vorm van support zullen wij iedereen die gebruik maakt van deze optie ter zijner tijd op gepaste wijze bedanken.

Support Your Club

In deze moeilijke tijden kies jij er voor om Sportcentrum Sunfit en onze medewerkers financieel te ondersteunen. Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap en een tegoedbon, maar investeert dit in Sportcentrum Sunfit en haar medewerkers. Naast eeuwige dank voor deze uitzonderlijke vorm van support zullen wij iedereen die gebruik maakt van deze optie te zijner tijd op gepaste wijze bedanken!

Compensatieregeling Sunfit 
Maak uw keuze

Sportcentrum Sunfit | Verlengde Blokkenweg 18 | 6718 AD  EDE | Tel: 0 318 - 622 003

Geopend op:

 

Maandag t/m donderdag 08:30 - 23:00 uur (fitnesszaal tot 22:00 uur)

Vrijdag 08:30 - 22:00 uur (fitnesszaal tot 21:00 uur)

Zaterdag 08:30 - 13:00 uur

Zondag 08:30 - 13:00 uur 

Tarieven:

1 x per week € 33,00,

Onbeperkt € 47,00

Vraag ook naar onze familiekorting en jongerenkorting!

AVG VERKLARING SUNFIT

© 2020 Realisatie en ontwerp OMOVIO