top of page

Small Group Fitness

Fitness is voor jong en oud een uitstekende vorm van sport. De oefeningen zijn gericht op het totale spierstelsel en je merkt al zeer snel dat het resultaat oplevert. Belangrijk is dat door fitness lichamelijke en ook psychische klachten voorkomen kunnen worden en dat herstel van een blessure sneller gaat door een daarop aangepaste training. Tijdens de Small Group fitness lessen wordt gebruik gemaakt van Battleropes, kettlebelt, trx banden, de speedladder en bosuballen. Het zogenaamde function fitness.

 

Er wordt vaak met teams gewerkt. Deze les bevat veel variatie, ook word er veel aandacht gegeven met lunges en squats in groepsverband en zelfs een buikspierkwartiertje komt regelmatig voorbij. Ook wordt er aandacht besteed aan een pittige Warming up en ook het conditionele aspect komt aan bod op cardioapparaten. Onder de deskundige begeleiding van onze trainers kunnen de trainingen naar eigen interesse, tijd en tijdsduur worden ingedeeld.

 

Mede hierdoor is fitness eveneens zeer geschikt ter ondersteuning van andere sporten. Het is bij ons ook mogelijk om deel te nemen aan small group fitness in groepsverband. Voor meer informatie hierover verwijzen we je naar het lesrooster.

SelijnFotografie-0069.jpg
bottom of page