top of page

YOGA

Professionele Yoga 

Ben je op zoek naar een manier om je week goed te beginnen na een druk weekend? Onze professionele Yoga les op maandagmorgen is de perfecte start van je week. Yoga biedt je een evenwichtige les die zorgt voor ontspanning en hernieuwde energie.

Waarom Yoga?

Yoga wordt steeds populairder en is allesbehalve zweverig. Het is een effectieve manier om even weg te zijn van de hectiek van alledag en om terug te keren naar jezelf. Met yoga breng je lichaam en geest in balans. De oefeningen, ook wel Asana's genoemd, geven je kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning.

Wat is Yoga?

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet, een oude Indiase taal. In het Nederlands kunnen we yoga vertalen als 'verbinden'. Het is een filosofie, leefwijze en oefenmethode die draait om het in balans brengen van alle lagen van ons bestaan. Yoga helpt ons om lichaam en geest, evenals geest en bewustzijn, met elkaar in balans te brengen. Door deze verbinding kun je een natuurlijke staat van zijn bereiken, waarin je het leven in zijn heelheid kunt ervaren.

Ervaar Zelf de Voordelen van Yoga

Wil jij ook de voordelen van yoga ervaren? Schrijf je dan nu in bij de bar. Onze nieuwe collega, Lysanne, staat klaar om je te begeleiden en je te laten ervaren wat yoga voor jou kan betekenen.

Meld je Aan!

Wacht niet langer en geef je vandaag nog op voor onze professionele Yoga les op maandagmorgen. Begin je week in balans en ervaar de kracht en ontspanning van yoga.

SelijnFotografie-0404.jpg
bottom of page