top of page

YOGA

Naast het brede aanbod van groepslessen was er veel vraag naar een professionele Yoga les. De maandagmorgen is daar een uitermate geschikte ochtend voor, begin van de week, druk weekend achter de rug en een goede start maken met een "evenwichtige les" .

 

Yoga is totaal niet zweverig en wordt de laatste jaren door steeds meer mensen beoefend, even weg uit de hectiek, terug naar jezelf, lichaam en geest in balans. De oefeningen (Asana's) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. 

 

 

Yoga is een woord afkomstig uit het Sanskriet (Oud-Indiaas), In het Nederlands zouden we het woord kunnen vertalen als 'verbinden'. Het is een filosofie, leefwijze en oefen-methode die gaat over, zoals je kunt afleiden uit de naam, het verbinden en in evenwicht brengen van alle lagen van ons bestaan die tegengesteld lijken (geest en lichaam, binnen en buiten, spanning en ontspanning, etc.), om uiteindelijk te komen tot een natuurlijke staat van zijn, waarin het leven in zijn heelheid kan worden ervaren.

 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. Wil jij dit ook ervaren geef je dan nu alvast op bij de bar en Lysanne (onze nieuwe collega) zal jullie laten ervaren wat Yoga ook voor jou kan betekenen.

SelijnFotografie-0404.jpg
bottom of page