top of page

X Core

WAT IS DE X-CORE WORKOUT®?

Een groepsles op de allerbeste muziek waarbij je gebruik maakt van de X-CORE-trainer®, een aluminium buis gevuld met grit. De X-CORE-trainer® geeft bij begin en einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren van het hele lichaam.

 

Dit effect wordt ‘reactive impact’ genoemd en is dé manier om je core-spieren (het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren) te trainen!Tijdens de X-CORE Workout® doe je talloze dynamische oefeningen met de X-CORE-trainer®. Je traint optimaal je conditie, spieren en bindweefsel en verbruikt een hoog aantal calorieën. Eindelijk een training waarbij je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in je lichaam!

 

Een X-CORE Workout® duurt slechts 45 minuten en daarvan wordt iedere minuut maximaal benut. De X-CORE Workout® is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief. Alle bewegingen worden uitgevoerd op fantastische muziek. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits, vliegen deze 45 minuten voorbij!

 

WAT DOET DE X-CORE WORKOUT® VOOR JE?

  • een beter uithoudingsvermogen;

  • superstrakke buikspieren;

  • een sterke onderrug;

  • een mooier gevormd lichaam;

  • afname blessuregevoeligheid;

  • afname vetpercentage;

  • toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij andere sporten (bv spinning, hardlopen) en in het dagelijks leven.

 

IS X-CORE WORKOUT® VEILIG?

De dynamische oefeningen worden in een hoog tempo uitgevoerd, maar zijn absoluut veilig. De X-CORE Workout® is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers. Daarmee kun je er zeker van zijn dat je een veilige en bovendien de beste training met het snelste resultaat krijgt.De X-CORE Workout® wordt uitsluitend gegeven door gecertificeerde instructeurs met een gedegen opleiding. Deze X-CORE-instructeurs weten precies hoe zij veilig, verantwoord en effectief de X-CORE Workout® moeten geven.

 

VOOR WIE IS X-CORE WORKOUT® GESCHIKT?

Voor iedereen! De bewegingen zijn simpel, maar dankzij de motiverende muziek nooit saai. Bovendien kun je kiezen tussen verschillende maten X-CORE-trainers® (S t/m XL). Daarmee bepaal je zelf hoe zwaar en intensief je wilt trainen. Door de vloeiende overgangen in de bewegingen heb je ook echt het gevoel dat je je helemaal kunt laten gaan. Beginnende sporters kunnen makkelijk de oefeningen volgen, gevorderde sporters zullen merken dat deze unieke trainingsaanpak een nieuwe trainingsprikkel geeft en een perfecte aanvulling is op andere sporten. Geen ingewikkelde choreografieën, maar juist fun en resultaat!

SelijnFotografie-1928.jpg
SelijnFotografie-1825.jpg
bottom of page