top of page
SelijnFotografie-2079.jpg

START
VANDAAG!

Sporten in groepsverband of alleen, alles is mogelijk. Sunfit is ruim 1600 m2 groot met verschillende zalen en mogelijkheden voor elke sporter. Start vandaag nog en meld je aan!

Onze sporten

SelijnFotografie-2113.jpg

FITNESS

Meer dan 100 apparaten staan tot uw beschikking, werk aan uw conditie, spierkracht of kies voor een aangepast programma.
 
Vraag aan onze instructeurs naar de mogelijkheden.

SelijnFotografie-2094.jpg

SMALL GROUP

FITNESS

Een workout van een uur, kort, krachtig en een goede basis om in korte tijd een prima conditie op te bouwen. Onder deskundige begeleiding, wordt geen spiergroep vergeten.

SelijnFotografie-2346.jpg

BODYGYM

Buik, benen en billen, dat staat centraal tijdens deze workout. In groepsverband werken aan spieropbouw en een goede basis van een gezond lichaam.

SelijnFotografie-1650.jpg

BODYPUMP

Ben je op zoek naar net even meer uitdaging en wil je werken aan een sterk lichaam. Ga je squats niets uit de weg en werk je graag met dumbels en gewichten, dan is deze workout echt iets voor jou! Doe je mee?

SelijnFotografie-2450.jpg

BODYBALANCE

Balans vinden in het lichaam, dat is de basis voor een gezond lijf. 
In groepsverband, werken we samen aan een een goede conditie en spieropbouw.

SelijnFotografie-2232.jpg

INDOOR CYCLING

Fiets je graag en zou je een goede training voor je beenspieren en wil je werken aan je uithoudingsvermogen, sluit aan bij één van onze Indoor-cycling groepen.
Onze ervaren instructeur neemt je mee tijdens een mooie rit met veel beats en oefeningen. ga jij de uitdaging aan?

SelijnFotografie-1894.jpg

X Core

Afname van vetpercentage, een sterkere onderrug en werken aan een topconditie, maar kennis met X Core. Een aluminiumbuis gevuld met Grit is tijdens deze les je beste maatje, uitdagingen genoeg en een prima workout voor jong en oud.

SelijnFotografie-0404.jpg

YOGA

Yoga is het beste medicijn om even te volledig met je eigen lichaam bezig te zijn. Waar liggen jouw grenzen, spieropbouw en rust ervaren, maak kennis met deze heerlijke workout.

SelijnFotografie-0140.jpg

STABILITEIT TRAINING

Een gezonde geest in een gezond lichaam, dat is de basis van deze korte workout. Samen met de instructeur werk je aan de stabiliteit en spieropbouw van je lichaam. Last van rug, nek of andere spierklachten, een half uur stabiliteit training biedt uitkomst.

BRN BANNER.jpg

BRN

BRN®  staat voor Body U Really Need en is een pre-choreo groepsles met shape en aerobics elementen. Deze energieke workout duurt 45 minuten en word ook wel gezien als de ultieme shape workout. Met behulp van de XCO®-trainers verbrand je tot 33% meer calorieën ten opzichte van andere shape workouts.

Een toegankelijke, effectieve en motiverende groepsles, waarbij je aan alle facetten voor een fit, sterker en mooi lichaam werkt. De BRN® workout heeft dus cardio, spieropbouw en shaping in één!

bottom of page