top of page
#SUPPORTYOURLOCALS

Wat fantastisch dat je ons steunt in deze rare tijden! Door jouw steun kunnen we zo snel mogelijk weer de club zijn die je van ons gewend bent. Ontzettend bedankt!

VOORWAARDEN

  1. Geld terug als tegoedbon
    Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap. Het bedrag dat je doorbetaald voor de periode 01-04-2020 tot aan de (her)opening van onze clubs, ontvang je als tegoedbon in september 2020. Je kunt de tegoedbon inleveren en bij inlevering aangeven dat je het bedrag van de tegoedbon wilt verrekenen met je abonnementskosten. Wij zorgen dan voor een juiste financiële afhandeling. Je mag er ook voor kiezen om het geld van jouw tegoedbon op je account te laten zetten als barsaldo. Natuurlijk mag je ook iemand anders jouw gratis maand(en) sporten aanbieden, of je tegoedbon gebruiken voor eGym of Personal Training.

     

  2.  Support Your Club
    In deze moeilijke tijden kies jij er voor om Sjabbens Sports & Health en onze medewerkers financieel te ondersteunen. Je ziet gedurende de Corona sluiting af van bevriezing van je lidmaatschap en een tegoedbon, maar investeert dit in Sjabbens Sports & Health en haar medewerkers. Naast eeuwige dank voor deze uitzonderlijke vorm van support zullen wij iedereen die gebruik maakt van deze optie te zijner tijd op gepaste wijze bedanken!

ABOUT US

I’m a paragraph. Use this space to tell people more about what you do and the services you offer. Double click here or click Edit Text to get started.

READ MORE
bottom of page