top of page

INSCHRIJVEN KAN ENKEL NOG PER MAIL
info@sunfitede.nl

GPX BESTAND

KML BESTAND

Wat leuk dat je er bij bent aanstaande zaterdag tijdens de puzzel fietstocht van Sportcentrum Sunfit. Aan het weer zal het zeker niet liggen, het beloofd een zonovergoten dag te gaan worden.

 

Wij hebben er zin in, jij vast ook!

 

Om alles in goede banen te leiden, hieronder een aantal belangrijk zaken op een rij:

 

De koffie / thee staat klaar vanaf 10:30 uur

 

De route krijg je mee op papier, een routekaartje en is digitaal te downloaden via www.sunfitede.nl/fietstocht GPX of KML bestand

 

Vertrek in (eigen samenstelling) groepjes, vanaf 10:45 uur na elke 3-5 minuten vertrek

 

De route gaat veelal over LF fietspaden, breed en goed onderhouden, dit komt de veiligheid van onszelf en medeweggebruikers ten goede.

 

Parkeer je fiets op een veilige plek tijdens opdrachten en de lunch en zet hem op slot :-)

 

Deelname is voor eigen risico. Mocht er een ongeval gebeuren, bel 112 en geef duidelijk de locatie door. Aansluitend neem contact met Sunfit op 0318 - 622003 keuze 2 en wij zorgen dat er ook iemand van ons jullie kant op komt.

 

2 wielercentrum Ede zorgt voor de bezemwagen en staat standby om te helpen bij een lekke band en heeft een aantal leenfietsen in de bus.

 

Iedereen krijgt bij de start drinken en wat fruit mee, onderweg een lekkere lunch, drinken en een verkoelende verrassing op terugweg. Kortom wij verwachten een leuk programma te hebben samengesteld en kijken uit naar jullie gezelligheid.

 

 

 

Tot zaterdag!

Team Sunfit

bottom of page