top of page
  • Sunfit

Omleiding | Wegwerkzaamheden Ede Zuid

👉Belangrijke Wegafsluiting in Ede: Nieuwe Maanderbuurtweg en Doornlaan 👈


De gemeente Ede heeft aangekondigd dat de Nieuwe Maanderbuurtweg en Doornlaan vanaf 29 mei afgesloten zijn voor alle verkeer. Deze ingrijpende maatregel is noodzakelijk voor belangrijke onderhoudswerkzaamheden die de verkeersveiligheid en de kwaliteit van de wegen zullen verbeteren.


❗️❗️Omleidingsroutes en Parkeeropties


Tijdens de afsluiting zijn er duidelijke omleidingsroutes ingesteld om de verkeershinder tot een minimum te beperken. Op het bijgevoegde kaartje zijn de tijdelijke routes met groene pijlen aangegeven. Bestuurders worden geadviseerd deze routes te volgen om hun bestemming te bereiken.


❗️❗️Afgesloten Gebieden


De wegen die afgesloten zijn, worden gemarkeerd met rode bolletjes. Het is van groot belang dat automobilisten deze gebieden vermijden om de voortgang van de werkzaamheden niet te belemmeren en de veiligheid van de wegwerkers te waarborgen.


❗️❗️Alternatieve Parkeermogelijkheden


Voor degenen die naar het gebied moeten, is er een handige parkeeroptie beschikbaar. Automobilisten kunnen hun voertuigen parkeren aan de Frankeneng. Vanaf daar is het slechts een wandeling van 100 meter naar de Verlengde Blokkenweg. Deze optie biedt een gemakkelijke toegang zonder de noodzaak om een lange omweg te maken.


❗️❗️Werkzaamheden en Duur


De werkzaamheden zullen naar verwachting enkele weken duren. In ieder geval tot en met 30 juli 2024. De gemeente streeft ernaar om de overlast tot een minimum te beperken en de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk af te ronden. Bewoners en weggebruikers worden vriendelijk verzocht om geduld en begrip op te brengen tijdens deze periode.


Bedankt voor uw begrip!21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page