top of page
  • Sunfit

Gratis Proefweek in Januari

"Goede voornemens" wie heeft ze niet? Half Nederland wil afvallen, niet meer snoepen, stoppen met roken of meer bewegen..... Al deze voornemens hebben te maken met gezondheid, het team van sportcentrum Sunfit kan u daarbij helpen. In 2023 bestaan wij 35 jaar, heel veel sporters gingen u voor en kiezen voor Sunfit.


Kwaliteit, persoonlijke aandacht, maatwerk voor elke sporter met de juiste begeleiding. Kortom met 1700m2 en ruim 120 fitnessapparaten, een aparte indoor-cycling zaal en twee zalen voor groepslessen zijn wij al jaren een bekende speler in Ede en omstreken.Ook in 2023 willen wij sporten betaalbaar houden en voeren wij geen verhoging door voor onze tarieven. Tevens bieden wij potentiële sporters de mogelijkheid om in januari een week lang gebruik te maken van onze faciliteiten om het Sunfit gevoel te ervaren. U kunt in die week zo vaak komen als u wilt en meedoen met alle groepslessen of individueel sporten in onze fitnessruimte.


Klik hier om een proefweek te boeken.... het gaat dan vast goedkomen met uw "Goede voornemen" Sporten begint immers bij Sunfit ook in 2023!54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page