top of page
  • Sunfit

Sportief iets omrijden!

Jaren is er over gesproken, toch is het 27 oktober dan echt zover.... de spoorwegovergang aan de Kerkweg in Ede gaat definitief dicht. Dit betekent voor onze sporters die vanuit Ede Noord komen dat ze vanaf dat moment, moet omrijden. Voor diegene die op de fiets komen, is er de fietstunnel, die vanaf de Kerkweg, onder het spoor door, uitkomt op de Verlengde Blokkenweg. Die route is al bij velen bekend!


Voor diegene die met de auto komen, vraagt het om wat meer sportiviteit.... een kilometer extra omrijden om bij Sportcentrum Sunfit te komen.


Wij kunnen het helaas niet veranderen, het is immers zo en hopen dan ook van harte dat iedereen het zo sportief mogelijk oppakt en ondanks iets meer reistijd, blijft sporten bij ons.


Vanuit Ede Oost wordt de nieuwe route:


Klinkerbergerweg - Emmalaan - Tooroplaan - Nieuwe Maanderbuurtweg, Verlengde Blokkenweg.


Vanuit Ede Noord:


Verlengde Maanderweg - Klaphekweg - Hakselseweg - Frankeneng - Lorentzstraat - Einsteinstraat - Ingenieur Lelystraat - Kamerling Onnesweg - Vening Meinezstraat - Nieuwe Maanderbuurtweg - Verlengde Blokkenweg


Vanuit Veldhuizen, Kernhem, Ede Zuid en Enka terrein verandert er verder niets, die kunnen via de hoofdwegen op de gebruikelijke manier, het sportcentrum bereiken.

286 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page