top of page
  • Sunfit

15 en 16 april | Open weekend !

Open weekend bij Sportcentrum Sunfit. Dit jaar bestaan wij 35 jaar, wat in 1988 begon als een reguliere sportschool, is in al die jaren uitgegroeid tot een multifunctioneel en groot sportcentrum van 1700m2.

Verdeeld over twee etages, ruim 120 apparaten, diverse fitnesszalen waar gewerkt kan worden aan kracht en conditie. Tevens een vernieuwde spinningruimte en twee ruime zalen waar de groepslessen worden gegeven.


De hele dag is er begeleiding in de reguliere fitness en cardiozaal en tijdens de groepslessen. In de fitnessruimte boven kan men zelfstandig trainen en deze is tevens te betreden buiten de reguliere openingstijden om.Kortom Sportcentrum Sunfit heeft veel te bieden voor jong en oud en wel of niet fanatiek sporter. In de afgelopen 35 jaar hebben wij bewezen een betrouwbare en gezonde sportaanbieder te zijn voor de inwoners van Ede en omstreken.


Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij als team op sportief vlak voor je kunnen betekenen? Kom dan langs tijdens ons Open Weekend, 15 en 16 april van 09:00 - 14:00 uur. De koffie staat klaar..
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page