top of page
  • Sunfit

Buiten sporten groot succes!

Onze berichtgeving van gisteren met betrekking tot de geruchten die er zijn om Sporten weer redelijk normaal te kunnen gaan aanbieden hebben gezorgd voor heel veel leuke en positieve reacties. Dank daarvoor...... Waar zouden we zijn zonder jullie, onze trouwe leden!


Volgende week dinsdag horen we meer, worden de geruchten werkelijkheid en kunnen we straks weer gewoon sporten, zonder al teveel extra regels en testen? We moeten nog even geduld hebben.Waar wij en ook jullie enthousiast op hebben gereageerd is het buiten sporten, soms gooit een verdwaalde sneeuwbui wat roet in het eten, toch zien we steeds meer leden deelnemen aan de Sunfit Route. Top en supergoed dat jullie er zijn en het ook als een goed alternatief ervaren.Houd dat gevoel vast, wij doen dat uit en samen komen we sterker uit deze periode. Het voorjaar lonkt, de blaadjes komen weer aan de bomen, dus moeten we ons lichaam weer in vorm krijgen om straks ook op het strand weer goed voor de dag te komen of fitter de zomer in te gaan!


Kortom uitdagingen zat om deel te nemen aan ons programma. Reserveren kan via de Sunfit -app, dag, tijd aanklikken en klaar.....


Nogmaals dank voor jullie support, tot gauw!

125 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page