top of page
  • Sunfit

Sunfit zoekt versterking!

Fitness instructeur (m/v) 30-40 uur


We zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste fitnessinstructeur die als geen ander weet hoe je onze leden hun doelen laat behalen. Je bent zelf gek van sport en fitness en weet hoe belangrijk het is dat onze klanten op de juiste manier trainen. Naast individuele begeleiding bieden wij ook groepslessen aan. Denk aan Indoor Cycling, BRN, X-Core, Small Group Training en nog veel meer.

Jij bent altijd in voor een praatje en de klanten voorzien van een lekker kopje koffie of de fitness schoonmaken is voor jou geen probleem. Jij maakt van de fitness een gezellige, veilige en inspirerende plek waar mensen in hun vrije tijd graag komen.

Wij zoeken iemand die;

- Opgeleid is tot fitnessinstructeur (Fitvak A, CIOS of een vergelijkbare sportopleiding), ervaring is een pré

Ook als je niet in het bezit bent van bovenstaande opleidingen maar wel de passie hebt voor sport en open staat voor de opleiding, nodigen we je uit te reageren.

- Minimaal 1 jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie; - Een harde werker is die goed zelfstandig kan werken; - Klantgericht, communicatieve- en sociale vaardigheden heeft; - Leergierig is, je wil je blijven ontwikkelen; - Trainingsschema’s kan maken met behulp van ons trainingsprogramma; - Small Group Training kan geven aan een kleine groep mensen; - Sociaal, vriendelijk en amicaal is;


Wij beloven; - Vaste werkuren, ook in het weekend en avonden; - Opleidingsmogelijkheden; - Een passend salaris; - Een baan bij de gezelligste sportschool van de regio,


Reageren op de vacature: stuur een korte motivatie en je cv naar herman@sunfitede.nl


504 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page